Vind jouw baan op de regionale Vacaturebank-Limburg

Woon je in de provincie Limburg en ben je op zoek naar een baan, opleiding, stage, vakantiewerk in deze regio, dan ben je hier zeker op het juiste adres. Kun jij geen passende baan vinden? Schrijf je dan in en laat je CV achter.


Hoe kom je weer boven aan de lijst van werkzoekenden?

Update je CV regelmatig dan sta je weer helemaal boven aan de lijst van de alle werkzoekenden in de regio Midden-Nederland. Je wordt dus als 1e gezien! Heb je een baan gevonden, dan verzoeken wij jou vriendelijk om je CV af te melden. Bedrijven balen namelijk net zo van een kandidaat die niet meer beschikbaar is als jij van een vacature die reeds ingevuld is. Wij proberen beide te voorkomen dus werk er aan mee. Onder de tab hoe werkt het vind je meer informatie.


Waarom moet je af en toe inloggen en je CV aanpassen?

Vergeet niet om jouw CV regelmatig te updaten. Elke keer inloggen betekent dat je weer helemaal boven aan de lijst van werkzoekenden komt. (Je wordt dus als 1e gezien!) Heb je een baan gevonden, dan verzoeken wij jou vriendelijk om je CV af te melden. Bedrijven balen namelijk net zo van een kandidaat die niet meer beschikbaar is als jij van een vacature die reeds ingevuld is. Wij proberen beide te voorkomen dus werk er aan mee. Onder de tab hoe werkt het vind je meer informatie.


Aanmelden e-mail service

Niet elke dag inloggen om te kijken of er de juiste vacatures zijn? Meld je dan aan voor de E-mail service.

Waarom sociale rubrieken

In een regio zijn altijd ook mensen die het niet zo makkelijk hebben om een baan te vinden. Wij roepen bedrijven in de regio regelmatig op om ook banen voor deze groep ter beschikking te stellen en informeren ze dat er vaak (financiële) voordelen zijn om toch iemand uit deze groep te kiezen. Vaak zijn juist deze medewerkers bijzonder gemotiveerd. Hierbij kan je denken aan 55+ banen, of Wajong banen en dergelijke. Zou jij het ook leuk vinden om iemand te helpen? Kijk dan onder de rubriek vrijwilligersbanen of er wat voor jou tussen staat.

Banen voor zelfstandigen

Juist in deze tijd nemen veel mensen de stap naar een eigen bedrijf. Daarom hebben wij ook rubrieken voor de sector ZZP, franchise of freelance. Durf je dit ook aan of ben je op zoek naar werk in deze sector? Schrijf je in en ga op zoek naar een geschikte baan in de provincie Limburg

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Regionaal Limburg